Luotettava ja dynaaminen henkilöstöpalvelukumppani sote-alalla: Aarni Henkilöstö

joulu 20, 2023

1. Aarni Henkilöstö luotettavana yhteistyökumppanina sote-alalla

Aarni Henkilöstö on sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa luotettavaa ja dynaamista yhteistyötä sote-alalla toimiville organisaatioille. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät ja tehokkaat henkilöstöpalveluprosessit muodostavat perustan korkealle asiakastyytyväisyydelle.

Meillä Aarnilla on pitkäaikainen kokemus alalta, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään työelämää sote-alalla tarjoamalla kiinnostavia työpaikkoja alan osaajille. Toimimme dynaamisesti ympäri Suomen ja pyrimme vastaamaan Sote -organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin tarjoamalla heille osaavimmat ammattilaiset. Missiomme on tuoda alalle parempaa hoivaa, huolenpitoa ja palvelua, ja tärkeimmät mittarimme ovat sekä työntekijä- että asiakastyytyväisyys.

2. Luotettavuus ja vastuullisuus Aarnin toiminnan perustana

Aarni Henkilöstö haluaa olla luotettava ja vastuullinen yhteistyökumppani niin työnhakijoille kuin asiakkaillemmekin. Arvostamme kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja pyrimme toimimaan heitä kohtaan vastuullisesti sekä takaamaan heille parhaat mahdolliset työ- ja henkilöstöratkaisut.

Olemme ylpeitä siitä, että toimintamme perustuu vahvaan arvopohjaan, ja että toimimme työntekijöitä ja asiakkaitamme kunnioittaen. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja olla osana työntekijöidemme ja asiakkaidemme menestystarinoita. Tämä kaikki mahdollistaa meille olla halutuin työnantaja sote-alalla sekä tehokas henkilöstöpalvelukumppani sote -organisaatioille.

Aiheeseen liittyvät artikkelit