Ihanteellisen työntekijän löytäminen: Näin Aarni hoitaa asian puolestasi

joulu 2, 2023

Ihanteellisen työntekijän löytäminen

Organisaatioille on usein haastavaa löytää ihanteellinen työntekijä, joka täyttäisi yrityksen vaatimukset ja soveltuisi tiimityöskentelyyn. Aarni Henkilöstöllä ymmärrämme tämän haasteen ja haluamme olla avuksi sinulle työntekijän etsinnässä.

Aarni Henkilöstö on sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalvelu, joka uskoo tyytyväisten työntekijöiden ja tehokkaiden henkilöstöpalveluprosessien takaavan korkean asiakastyytyväisyyden. Tarjoamme Sote-alan osaajille kiinnostavimmat työpaikat ja Sote-organisaatioille osaavimmat ammattilaiset dynaamisesti ympäri Suomen. Missiomme on tehdä parempaa työelämää Sote-alalle, ja tärkeimmät mittarimme ovat työntekijä- ja asiakastyytyväisyys.

Aarnin lähestymistapa

Aarni Henkilöstöllä on vahva vakaumus siitä, että työnhakijoiden ja asiakkaidemme arvostava kohtelu sekä vastuullinen toimintatapa ovat avainasemassa tehokkaassa työnantajuudessa ja Sote-organisaatioiden henkilöstöpalvelukumppanina. Haluamme tarjota alalle henkilöstöratkaisuja, jotka parantavat loppukäyttäjien hoivaa, huolenpitoa ja palvelua.

Me Aarni Henkilöstöllä tiedämme, että jokainen organisaatio on ainutlaatuinen ja tarvitsee räätälöityjä henkilöstöratkaisuja. Siksi lähestymistapamme työntekijän etsinnässä perustuu huolelliseen tarpeiden ja osaamisvaatimusten kartoitukseen sekä yksilöllisen potentiaalin tunnistamiseen. Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työntekijän, jolla on oikea osaaminen, asenne ja motivaatio menestyä tehtävässä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit