Osaavaa henkilöstöä nopeasti.

 

Työntekijän yksittäiseen puutosvuoroon, sijaisuuteen tai vakituiseen tarpeeseen

Palvelumme toimii Teille riskittömästi henkilöstövuokrauksena tai suorarekrytointina, tarpeenne mukaan. Ottamalla käyttöön OmaAarni -palvelumme saat tilattua kriteereihisi sopivan työntekijän yksittäiseen vuoroon tai määräaikaiseen sijaisuuteen nopeasti, vaikkapa viikonloppuna. Vakituisessa tarpeessa kartoitamme parhaat vaihtoehdot organisaatioonne ja esittelemme sopivimmat tekijät suositteluineen. Sinä päätät, olemmeko onnistuneet. Maksat vain tehdystä työstä tai onnistuneesta rekrytoinnista!

Ryhmärekrytoinnit ja isot kokonaisuudet

 

Suuremmissa rekrytoinnin ja resursoinnin kokonaisuuksissa teemme projektisuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, osaajaprofiilit, rekrytointiviestinnän raamit, aikataulut ja mittarit. Kuukausittaisen ohjausryhmätyöskentelyn avulla varmistetaan palvelun korkea laatu ja reagointi muuttuvissa tarpeissa. Meillä on valmius palvella kymmenien henkilöiden kertarekrytoinneissa, nopeallakin aikataululla. 

Kokonaisulkoistukset

Alkaako tuntityöntekijöiden hankinta ja resursointi viemään liikaa aikaa esimiestyöltä? Otamme tarvittaessa tuntityöntekijöiden hallinnan täysin hoitaaksemme. Tällöin teidän ei tarvitse murehtia sopimuksellisista ja hallinnollisista asioista. Tarjoamme markkinoiden parhaat osaajat käytettäväksenne vuokratyön mallilla ja voitte käyttää näitä osaajia juuri tarpeenne mukaisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Esihenkilörekrytoinnit takuulla

Tarvitsetteko yksikönjohtajaa tai esihenkilöä, mutta työntekijämarkkinoilta ei meinaa löytyä sopivaa? Teemme esihenkilörekrytoinnit suorarekrytointina tai anonyyminä suorahakuna eli ns. headhunt -toimeksiantona tuhansien hoitajien ja esimiesten verkostoistamme. Esittelemme Teille parhaat vaihtoehdot suositteluineen, joista valitsette sopivimman. Suorarekrytointeihin tarjoamme aina sekä tyytyväisyys-, että pysyvyystakuun. Kysy lisätietoja!

 

Prosessin eteneminen

Yhteistyön käynnistys

Aloitus: Asiakkaan mukaan

Asiakkaan yhteydenotto

Tarpeen kartoitus

Puitesopimus

Hakuvaihe

Kesto: 0-5 päivää

Aarnin henkilöstöpoolista

Suorahauilla ja kohdennetulla rekrytoinnilla

Työpaikkailmoituksilla valituissa medioissa

Valinta & Perehdytys

Kesto: 2-10 päivää

Työntekijän valinta tehtävään

Työntekijän perehdyttäminen 

Tuntijärjestelmän käyttöönotto

Yhteistyö

Toisto: Kuukausittain

Seuranta

Raportointi

Kehitys

Referenssit

Asiakkaana

docrates_vaaka_teksti_vñri
plusterveys_logo_rgb-lapinakyva-tausta

+37 muuta tunnettua suomalaista sote-alan työnantajaa

Alla olevan lomakkeen kautta voit jättää meille yhteydenottopyynnön liittyen työntekijätarpeeseen – tai ihan vain ilmaista kiinnostuksesi jutella lisää. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Oletko Sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

  MikkoHintsala

  Kiireellinen tarve työntekijälle? Vai haluaisitko muuten vaan jutella? Ota yhteys Juhaniin!

  Toimitusjohtaja
  Juhani Kenttälä
  +358 44 223 2844
  juhani.kenttala@aarnihenkilosto.fi

  Opas rekrytointiin pdf

  Löydä hoitoalan työntekijä

  Lataa hoitajarekrytointi -opas

   13 + 6 =