Me olemme
Aarni
Henkilöstö.

Tiimissämme yhdistyy kymmenien vuosien kokemus rekrytoinnista, sote-palveluiden johtamisesta, uusimman teknologian varaan rakennetuista prosesseista, timanttisesta asiakaspalvelusta ja halusta ratkaista resursoinnin vaikeimmatkin haasteet.

"
Me olemme Aarni Henkilosto

Tarve työntekijälle tai uudelle työlle? Ota yhteyttä!

 

Jatkuvat uutisoinnit alan kriisiytyneestä ilmapiiristä, työntekijäpulasta, alimitoituksista ja alalta poistuvien työntekijöiden joukkopaosta toi sosiaali- ja terveysalan, henkilöstöpalvelualan ja työhyvinvoinnin ammattilaiset yhteen. Haastattelimme kymmeniä alalla työskenteleviä työntekijöitä, hoitajia ja esimiehiä saadaksemme parhaan näkemyksen sosiaali- ja terveysalan työmarkkinoiden ja resursoinnin tilanteesta. Päädyimme lopputulokseen, että sote-ala tarvitsee yhä enemmän osaavia työntekijöitä, parempia henkilöstö- ja resursointikäytäntöjä ja ennen kaikkea hyviä työnantajia. Syntyi Aarni Henkilöstö Oy.

Missiomme on tehdä parempaa työelämää sote-alalle ja tärkeimmät mittarimme ovat työntekijä- ja asiakastyytyväisyys. Haluamme työskennellä dynaamisesti ja vastuullisesti, työnhakijoita ja asiakkaitamme arvostaen. Tältä pohjalta on hyvä toimia työnantajana ja sote-organisaatioiden henkilöstöpalvelukumppanina tuoden alalle henkilöstöratkaisuja, joiden loppukäyttäjä saa parempaa hoivaa, huolenpitoa ja palvelua.

Haluatko olla mukana muuttamassa sosiaali- ja terveysalaa kanssamme? Ota yhteyttä

Aarni Henkilosto Tarve Työntekijalle? Ota yhteytta
Aarni Henkilosto Elisa Åman

HR- ja hallintovastaava

Annina Asikainen

+358 40 350 0922

annina.asikainen@aarnihenkilosto.fi

Aarni Henkilosto Veera Bjorkman

Asiakkuus- ja rekrytointipäällikkö

Veera Björkman

+358 40 8205 994

veera.bjorkman@aarnihenkilosto.fi

Petri Paloniemi

Myynti- ja markkinointijohtaja

Petri Paloniemi

+358 40 4107 124

petri.paloniemi@aarnihealth.fi

Aarni Henkilosto Mikko Hintsala

Hallituksen puheenjohtaja

Mikko Hintsala

+358 40 8307 629

mikko.hintsala@aarnihealth.fi