Parhaita töitä osaajille.

 

Haluamme, että meillä on jokaisen aarnilaisen hyvä olla töissä. Tarjoamme joustavat ja mielenkiintoiset työmahdollisuudet sote-alan kiinnostavimmissa organisaatioissa, hyvän perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen ja tarvittavat lisäkoulutukset.

Aarni Henkilosto parhaita toita osaajille.
Aarni Henkilosto sydan ikoni

Miksi Aarni?

Sinulle sopivin työ

Tarjoamme Sinulle inspiroivia ja nykyaikaisia työmahdollisuuksia alan kiinnostavimpien organisaatioiden tehtävistä. Meillä on työpaikkoja kaikkiin elämäntilanteisiin hoitoalan osaajille, keikkatyöstä vakituisiin työsuhteisiin. Haluamme löytää Sinulle työn, jossa viihdyt.

 

Henkilökohtainen yhteyshenkilö

Työt aloittaessasi saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä jos työsuhteen aikana nousee kysymyksiä tai tarvitset apua käytännön asioissa. 

 

Kannustava palkkaus

Maksamme tehtävistämme kilpailukykyistä palkkaa ja otamme huomioon osaamisesi ja kokemuksesi alalta.

Tuki työssäjaksamiseen

Olemme pienellä kynnyksellä tavoitettavissa jos jokin asia vaivaa mieltäsi. Toisinaan Sote-alan haastavissa tehtävissä ammattilaiset joutuvat alttiiksi erilaisille kriisitilanteille. Tällaisissa tilanteissa tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden debriefingiin ammattilaisen johdolla.

 

Kätevä mobiilisovellus

Aloittaessa työt, saat käyttöösi Aarnin mobiiliapplikaation, joka ilmoittaa avautuvista työvuoroista ja varaat helposti Sinulle sopivat vuorot puhelimellasi. Myös tuntikirjaukset hoituu näppärästi sovelluksen kautta.

 

Fysioterapeutti

 

“Pidän työstäni, koska saan työskennellä motivoituneiden kuntoutujien ja huippujen työkavereiden kanssa”

Lähihoitaja

 

”Kotihoidossa työskentelyssä on ehdottomasti parasta se, että saa tavata upeita ihmisiä ja kuulla mielenkiintoisia elämäntarinoita. Myös työn monipuolisuus tekee siitä mielekästä.”

Työkykykoordinaattori

 

”Tykkään mun työstä, kun se on niin itsenäistä ja siinä riittää haastetta. Oon saanut työhön täyden tuen ammattitaitoiselta tiimiltä. Tää työ on antanut mulle hyvät valmiudet vaativampiinkin tehtäviin ja rohkeutta uusiin haasteisiin”

Lähihoitaja

 

”Aarnilla työn aloitus sujui reippaasti sekä perehdytys oli hyvä. Esimiehet ovat tavoitettavissa ja huolehtivat työntekijöistään. Iso plussa on joustavuus työvuoroissa, saa itse määrittää kuinka paljon ja milloin tekee töitä. Enempää en voisi olla tyytyväinen!

Aarnilaiset tekevät kulttuurimme. Haluamme työskennellä siten, että työ on merkityksellistä ja tukee hyvinvointia.

Aarni Henkilosto Elisa Åman

HR-asiantuntija

Elisa Åman

+358 40 0882 213

elisa.aman@aarnihealth.fi