Siirry sisältöön

 • OmaAarni

  Osaavaa henkilöstöä nopeasti

  Aarni Henkilöstö tarjoaa parhaat työpaikat sote-alan osaajille ja osaavaa henkilöstöä nopeasti alan toimijoille.

  Aarnin palvelut

  Aarnilainen puutevuoroon, määräaikaiseen tai vakituiseen tarpeeseen

  Ottamalla käyttöön OmaAarni -palvelumme saat tilattua kriteereihisi sopivan työntekijän yksittäiseen vuoroon tai määräaikaiseen sijaisuuteen nopeasti, vaikkapa viikonloppuna. Vakituisessa tarpeessa kartoitamme parhaat vaihtoehdot organisaatioonne ja esittelemme sopivimmat tekijät suositteluineen. Sinä päätät, olemmeko onnistuneet. Maksat vain tehdystä työstä tai onnistuneesta rekrytoinnista!

  Laajat työntekijätarpeet

  Tarvitsetteko pikaisesti koko henkilöstön uuteen yksikköön tai aiheuttiko karanteeni kokonaisvaltaisen työntekijävajeen? Tuomme tarvittaessa yksikköönne puuttuvan henkilöstön ja hoitotyön johdon, jolla tilanne otetaan haltuun ja potilasturvallisuus varmistetaan.

  Kokonaisulkoistukset

  Alkaako tuntityöntekijöiden hankinta ja resursointi viemään liikaa aikaa esimiestyöltä? Otamme tarvittaessa tuntityöntekijöiden hallinnan täysin hoitaaksemme. Tällöin teidän ei tarvitse murehtia sopimuksellisista asioista tai työnantajan vastuista. Etsimme parhaat tuntityöntekijät käytettäväksenne moderneilla rekrytointitekniikoilla ja voitte käyttää näitä osaajia juuri tarpeenne mukaisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

  Kehitysprojektit

  Kaipaako organisaatiosi päivitystä henkilöstön kirjaamistaitoihin? Haluaisitteko parantaa henkilöstön tuottavuutta ja jaksamista ja vähentää sairaspoissaolojen kustannuksia? Onko teillä jokin muu haaste, joka pitäisi ratkaista? Otamme mielellämme erilaiset haasteet vastaan, sillä haluamme olla kehittämässä parempaa työelämää!

  Asiakastyytyväisyys

  Viimeisimmän asiakaspalautemittauksen (10/2020) kaikkien vastanneiden keskiarvo ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit palveluitamme?” oli 5/5. Onko Sinun organisaatiosi seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

  ”Kaikki on sujunut loistavasti ja palvelu on ollut erittäin ystävällistä ja viiveetöntä.”

  Asiakas

  ”Yhteistyö on sujunut saumattomasti. Hyviä hoitajia tullut meille, kiitos aarnilaisten <3”

  Asiakas

  Tarve työntekijälle? Ota yhteyttä!

  Allaolevan lomakkeen kautta voit jättää meille yhteydenottopyynnön liittyen työntekijätarpeeseen – tai ihan vain ilmaista kiinnostuksesi jutella lisää. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, yleensä parin päivän sisällä.

  Viesti lähetetty!

  Kiireellinen tarve työntekijälle? Vai haluaisitko muuten vaan jutella? Ota yhteys Petriin!

  Toimitusjohtaja

  Petri Paloniemi

  +358 40 4107 124

  petri.paloniemi@aarnihealth.fi