Oletko Sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme?

  Kiireellinen tarve työntekijälle? Vai haluaisitko muuten vaan jutella? Ota yhteyttä!

  Toimitusjohtaja
  Juhani Kenttälä
  +358 44 223 2844
  juhani.kenttala@aarnihenkilosto.fi

  Osaavaa henkilöstöä nopeasti.

   

  Aarni Henkilöstön palveluissa kiteytyy modernin ja nopeatempoisen henkilöstöpalveluliiketoiminnan osaaminen, perusteellinen sosiaali- ja terveysalan työmarkkinoiden tuntemus, sekä palveluidemme onnistumisen mitattavuus. Järjestämme teille toimialan osaajat nopeasti ja vaivattomasti. Palvelemme maanlaajuisesti.

  Aarni Henkilosto osaavaa henkilostoa nopeasti.

  Aarnin palvelut

  Aarnilainen puutevuoroon, määräaikaiseen tai vakituiseen tarpeeseen

   

  Ottamalla käyttöön OmaAarni -palvelumme saat tilattua kriteereihisi sopivan työntekijän yksittäiseen vuoroon tai määräaikaiseen sijaisuuteen nopeasti, vaikkapa viikonloppuna. Vakituisessa tarpeessa kartoitamme parhaat vaihtoehdot organisaatioonne ja esittelemme sopivimmat tekijät suositteluineen. Sinä päätät, olemmeko onnistuneet. Maksat vain tehdystä työstä tai onnistuneesta rekrytoinnista!

  Laajat työntekijätarpeet

   

  Tarvitsetteko pikaisesti koko henkilöstön uuteen yksikköön tai aiheuttiko karanteeni kokonaisvaltaisen työntekijävajeen? Tuomme tarvittaessa yksikköönne puuttuvan henkilöstön ja hoitotyön johdon, jolla tilanne otetaan haltuun ja potilasturvallisuus varmistetaan.

  Kokonaisulkoistukset

   

  Alkaako tuntityöntekijöiden hankinta ja resursointi viemään liikaa aikaa esimiestyöltä? Otamme tarvittaessa tuntityöntekijöiden hallinnan täysin hoitaaksemme. Tällöin teidän ei tarvitse murehtia sopimuksellisista asioista tai työnantajan vastuista. Etsimme parhaat tuntityöntekijät käytettäväksenne moderneilla rekrytointitekniikoilla ja voitte käyttää näitä osaajia juuri tarpeenne mukaisesti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

  Kehitysprojektit

   

  Kaipaako organisaatiosi päivitystä henkilöstön kirjaamistaitoihin? Haluaisitteko parantaa henkilöstön tuottavuutta ja jaksamista ja vähentää sairaspoissaolojen kustannuksia? Onko teillä jokin muu haaste, joka pitäisi ratkaista? Otamme mielellämme erilaiset haasteet vastaan, sillä haluamme olla kehittämässä parempaa työelämää!

  Aarni Henkilosto Asiakastyytyvaisyys

  Asiakaskokemus

   

  Mittaamme jatkuvasti asiakaskokemusta ja kehitämme palveluamme palautteiden perusteella. 

  Alla meistä sanottua:

   

  Homma on toiminut, yhteyden on saanut ja nopeallakin varoitusajalla keikkalaisen töihin. Ystävällistä ja tehokasta henkilöstöpalvelua.”

  Asiakas

  ”Yhteistyö on sujunut saumattomasti. Hyviä hoitajia tullut meille. Kiitos aarnilaiset <3”

  Asiakas

  ”Olemme olleet tyytyväisiä Aarni Henkilöstön palveluihin.”