Hoivaa ja palvelua – Aarni Henkilöstö tuo parhaimmat tekijät alalle

joulu 23, 2023

Mikä on Aarni Henkilöstö?

Aarni Henkilöstö on sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita työvoimaratkaisuja niin Sote-alan ammattilaisille kuin organisaatioillekin ympäri Suomen. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväiset työntekijät ja tehokkaat henkilöstöpalveluprosessit ovat avainasemassa korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa. Missiomme on tehdä parempaa työelämää Sote-alalle, ja mittareinamme toimivat työntekijä- ja asiakastyytyväisyys. Haluamme työskennellä dynaamisesti ja vastuullisesti sekä arvostaa niin työnhakijoitamme kuin asiakkaitamme.

Aarnilla meillä on vankka kokemus alalta, ja tarjoamamme henkilöstöratkaisut parantavat hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Olemme ylpeitä voidessamme kutsua itseämme Sote-organisaatioiden luotettavaksi henkilöstöpalvelukumppaniksi. Panostamme jatkuvasti siihen, että löydämme alalle parhaimmat tekijät, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin ja odotuksiin. Tarjoamme myös Sote-alan osaajille kiinnostavimmat työpaikat ympäri Suomen. Aarni Henkilöstöllä meillä on yhteinen tavoite: tuoda alalle parempaa hoivaa ja palvelua jokaisen toimintamme kautta.

Miten Aarni Henkilöstö toimii?

Aarni Henkilöstöllä toimimme vastuullisesti ja arvostaen niin työntekijöitämme kuin asiakkaitammekin. Tarjoamme monipuolisia henkilöstöratkaisuja niin tilapäiseen kuin pidempiaikaiseen tarpeeseen, ja kauttamme voit löytää juuri sinun organisaatiollesi sopivimmat ammattilaiset. Meillä on laaja verkosto Sote-alan osaajia ympäri Suomen, joten pystymme nopeasti ja joustavasti löytämään ja välittämään ammattilaisia eri tehtäviin.

Aarnilla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja toiveet sekä löytämään juuri heille sopivat henkilöstöratkaisut. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia ja menestyksekkäitä kumppanuuksia, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia. Meillä on kattava rekrytointiprosessi, jonka avulla valitsemme vain parhaat ja pätevimmät tekijät luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Yhdessä voimme tehdä työelämästä parempaa Sote-alalla ja varmistaa, että jokaisella asiakkaallamme on osaava ja sitoutunut henkilöstö toiminnassaan.

Aiheeseen liittyvät artikkelit