Juhani Kenttälä aloitti Aarni Henkilöstö Oy:n uutena toimitusjohtajana 1.6.2023

kesä 13, 2023

Aarni Henkilöstö Oy:n uutena toimitusjohtajana on aloittanut Juhani Kenttälä. Pitkän uran sosiaali- ja terveysalalla tehnyt Kenttälä aloitti uudessa tehtävässään 1.6.2023.

– On erittäin hienoa, että saimme Juhanin yhtiömme johtoon. Aarni Henkilöstö Oy on kasvanut viime vuosina nopeasti merkittäväksi henkilöstövuokrauksen toimijaksi sosiaali- ja terveysalalla. Tulevaisuudessa haluamme tarjota entistä laajemmin palveluita ja ratkaisuja erilaisiin henkilöstö- ja resurssitarpeisiin koko Suomen osalta, Aarni henkilöstö Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Hintsala kertoo.

– Arvostamme erityisesti Juhanin osaamista sosiaali- ja terveydenhuollosta sekä hänen taustaansa erilaisten yhtiöiden kehittämisestä monipuolisissa tehtävissä, Hintsala lisää.

Yhtiön toimitusjohtajana toiminnan alusta alkaen toiminut perustajaosakas Petri Paloniemi jatkaa työtään yhtiön hallituksesta käsin. 

– On hienoa luovuttaa ohjat Juhanille, kun tietää että yhtiö ja ammattitaitoinen toimihenkilötiimimme on hyvissä käsissä myös jatkossa, kertoo Paloniemi.

Ennen Aarni Henkilöstö Oy:tä Kenttälä on työskennellyt muun muassa asiantuntijatehtävissä Attendo konsernissa, johtotehtävissä Stella konsernissa sekä johtotehtävissä yrittäjäpalveluita tarjoavassa UKKO.fissä. Hän on toiminut myös yrittäjänä.

– Aarni Henkilöstö Oy:n missio on tehdä parempaa työelämää ja haluan olla mukana kehittämässä entistä parempia ratkaisua asiakkaidemme tarpeisiin ja luoda työntekijöitä arvostavaa työyhteisöä, Kenttälä toteaa

– Odotan innolla, että pääsemme jatkossa tukemaan työntekijöitämme arjen haasteissa ja ratkaisemaan asiakkaidemme resursointihaasteita monipuolisen ja helppokäyttöisen palveluvalikoiman avulla, Kenttälä jatkaa.

Aarni Henkilöstö syntyi halusta parantaa sosiaali- ja terveysalan työelämää. Yrityksemme on luotu vahvassa yhteistyössä hoitajien kanssa ja meille tärkeintä on työntekijöidemme työssäjaksaminen ja tyytyväisyys työssä. Pyrimme tarjoamaan juuri sinun uratavoitteitasi tukevan työ- ja koulutuspolun, sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi. Kulttuurimme rakentuu avoimesta viestinnästä ja yhteen hiileen puhaltamisesta ja aarnilaiset tunnetaankin timanttisesta ammattitaidosta ja positiivisesta vireestä työyhteisössä. Tervetuloa aarnilaiseksi!

Lisätietoja:

Juhani Kenttälä

Toimitusjohtaja
puh: 0442232844
Email: juhani.kenttala@aarnihealth.fi