Rekrytointi haasteena Sote-alalla: Näin Aarni voi auttaa

joulu 5, 2023

Artikkelin avainkohdat:

  • Aarni Henkilöstö on erikoistunut sote-alan työvoimapulan haasteiden ratkaisemiseen. Yhä useammat asiakkaamme ulkoistavat tiettyjä osaajahankinnan tehtäviä Aarnille.
  • Aarnin erikoistuminen sosiaali- ja terveysalaan takaa sen, että asiakkaat saavat juuri oikeanlaista, laadukasta palvelua ja todellisia ratkaisuja henkilöstön saatavuuteen liittyviin haasteisiin.
  • Palvelut kattavat koko Suomen. Oli yksikkösi missä päin Suomea tahansa lupaamme, että löydämme markkinoiden parhaat, saatavilla olevat ammattilaiset käyttöösi.
  • Henkilöstöpalvelua käyttämällä voit säästää henkilöstön hankintaan liittyvissä kokonaiskustannuksissa, sekä vähentää legitimiteettiin ja työsuhteisiin liittyviä riskejä. Rekrytointi sosiaali- ja terveysalalla on mahdollista hoitaa myös henkilöstöpalvelukumppanin avulla.

Aarni Henkilöstö: Avain rekrytoinnin haasteisiin Sote-alalla

Sosiaali- ja terveysalan henkilöstöpalvelut ovat keskeisessä roolissa nykypäivän haastavassa rekrytointiympäristössä. Aarni Henkilöstöllä ymmärrämme nämä haasteet ja toimimme työllistymisen mahdollistajana alalla. Meidän missiomme on tehdä parempaa työelämää Sote-alalle, ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarjoamme Sote-alan osaajille kiinnostavimmat työpaikat ja sote-organisaatioille osaavimmat ammattilaiset.

Olemme vahvasti sitoutuneita tyytyväisten työntekijöiden ja tehokkaiden henkilöstöpalveluprosessien tarjoamiseen, sillä uskomme niiden olevan keskeisessä roolissa korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamisessa. Aarni tarjoaa henkilöstöratkaisuja, joiden loppukäyttäjä saa entistä parempaa hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Luotettavuus, vastuullisuus ja kunnioitus ovat arvoja, joita vaalimme suhteessa työnhakijoihin ja asiakkaisiimme.

Rekrytointi Sote-alalla: Haasteet ja ratkaisut

Rekrytointi sosiaali- ja terveysalalla kohtaa monia haasteita. Kansainvälinen osaajapula, eläköityminen ja työvoiman liikkuvuus aiheuttavat jatkuvaa tarvetta uusien ammattilaisten löytämiselle. Lisäksi Sote-alan työnkuva on monipuolinen ja vaativa, mikä lisää rekrytointiprosessin haastavuutta entisestään. On tärkeää, että rekrytointiprosessi on tehokas ja löytää korkeasti koulutettuja ammattilaisia, jotka soveltuvat alan vaativiin tehtäviin.

Aarni Henkilöstön vahva osaaminen Sote-alalta mahdollistaa parhaiden ammattilaisten löytämisen ja sopivimpien työpaikkojen tarjoamisen. Yhdistämme luotettavat rekrytointikäytännöt sekä syvällisen ymmärryksen sote-alasta varmistaaksemme oikeanlaisen matchin työnhakijoiden ja sote-organisaatioiden välille.

Aarni Henkilöstö: Henkilöstöpalvelukumppanisi Sote-alalla

Aarni Henkilöstö on luotettava henkilöstöpalvelukumppani Sote-alalla, joka tarjoaa monipuolisia palveluja dynaamisesti ympäri Suomen. Rekrytointi sosiaali- ja terveysalalla ei ole helppoa ja siksi olemme erikoistuneet siihen. Meidän ammattilaistemme osaaminen ja asiantuntemus auttavat Sote-organisaatioita löytämään parhaiten sopivat työntekijät niin lyhyisiin kuin pitkäaikaisiin tarpeisiin. Takaamme, että työntekijämme omaavat tarvittavat pätevyydet ja ovat motivoituneita tekemään työtään korkealla ammattitaidolla ja omistautumisella.

Jatkamme työskentelyä dynaamisesti ja vastuullisesti, ja arvostamme sekä työnhakijoita että asiakkaitamme. Aarni Henkilöstö haluaa rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia ja toimia työnantajana, joka luo parempaa työelämää Sote-alalla. Panostamme työntekijä- ja asiakastyytyväisyyteen, jotta voimme yhdessä edistää suomalaista Sote-sektoria ja tarjota entistä laadukkaampia hoiva- ja terveyspalveluita.

Usein kysytyt kysymykset:

1. Miksi käyttäisin henkilöstöpalvelua, eikö se ole kalliimpaa kuin jos palkkaan itse työntekijän? Varsinaisen työtunnin kustannus on hieman kalliimpi, kuin jos maksat työntekijälle palkkaa itse. Kuitenkin henkilöstöpalvelun hinta sisältää kaiken rekrytoinnista lakisääteisiin maksuihin, vakuutuksiin, työterveyteen ja muihin henkilöstön palkkaamiseen liittyviin kustannuksiin. Tehokas henkilöstöpalvelu on usein lopulta halvempi ratkaisu, erityisesti haastavissa ja aikaavievissä osaajahankinnan tehtävissä.

2. Uskallanko aloittaa yhteistyötä, olenko aina sidoksissa henkilöstöpalveluyritykseen? Henkilöstöpalvelut toimivat usein (kuten myös Aarni) puitesopimuksen pohjalta. Tällöin asiakas voi päättää milloin käyttää palvelua. Jos palvelua ei tarvita tai haluta käyttää tietyssä tilanteessa, voi asiakas aina lopettaa palveluiden tilaamisen. Näin ollen henkilöstöpalveluiden käyttö on erittäin kevyttä ja tarveperustaista.

3.  Miksi kannattaa valita Aarni Henkilöstö muiden yritysten joukosta? Aarni on erikoistunut toimija, jonka tehokas palveluprosessi takaa asiakkaille myös järkevän hinnoittelun. Aarni on keskittynyt tuottamaan korkean asiakaskokemuksen palvelua ja ketteränä toimijana se pystyy mukautumaan sote-asiakkaiden erilaisiin palveluntarpeisiin. Aarni on mitatusti erittäin hyvä (ellei paras) vaihtoehto sote-organisaatioiden henkilöstöpalvelukumppaniksi.

Näkemyksemme ammattilaisina:

Sosiaali- ja terveysalalla käytetään edelleen kohtuullisen vähän vuokratyövoimaa verrattuna esimerkiksi rakennus- tai teollisuuden aloille. Tämä kuitenkin kasvaa jatkuvasti, sillä sote-alaan erikoistuneet henkilöstöpalveluyritykset pystyvät tuottamaan korkealaatuista palvelua kohtuullisin hinnoin. Sopivan henkilöstöpalvelukumppanin löytäminen voi olla avain sote-organisaation menestymiseen kilpailussa parhaista osaajista. Suosittelemme tutkimaan erilaisia henkilöstöpalveluita sote-alan organisaatioiden haasteiden ratkaisemiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit